Referenties

“Margarita heeft ons heel enthousiast en betrokken geholpen bij de voorbereidingen bij ons vertrek naar Spanje. Ze heeft in een razend tempo de eerste belangrijkste Spaanse woorden en grammatica bijgebracht. Daarnaast, en dat was voor ons even interessant en leuk, heeft ze over de cultuur, het onderwijssysteem, eten en do’s en dont’s verteld. Wij raden iedereen aan om contact op te nemen met Marga als je ook beter Spaans wilt leren spreken of als je je wilt voorbereiden op het wonen of werken in Spanje”
– Diego & Brenda Kooy-Grootscholten

“Ik heb in de korte tijd waarin ik Spaans had erg snel een basis voor mijn Spaans gelegd. Dit kwam door me lessen waarin er persoonlijke aanpak was, effectief werd gewerkt, en ook veel plezier was. Al met al, alle ingrediënten om snel Spaans te leren!”
– Floyd Krom

“Wij hebben Margarita /LinkToSpain leren kennen als een erg prettige docent Spaans. Als echte native speaker hebben we razendsnel de juiste uitspraak geleerd en leerden we en passant ook veel over de Spaanse cultuur, spreekwijzen en context. De lessen worden heel goed op het individu aangepast wat betreft niveau en leerwijze. Bovendien wordt er goed gelet op de reden waarom de student Spaans wil leren. Ons werd als artsen die naar de Caraïben emigreren de Zuid-amerikaanse verise van het Spaans geleerd en we kregen ook een cursus Spaanse medische terminologie en werden begeleid in de daarbij pasende omgangsvormen en aanspreekvormen. Wij zijn alom erg tevreden en vinden het jammer dat we niet langer de tijd hebben gehad om met LinkToSpain nóg beter Spaans te leren”.
– Vincent Latour

“Ik heb nu al sinds januari 2014 les. Heb heel goede ervaringen met haar. Ze maakt haar lessen op maat en komt geregeld met nieuwe teksten en oefeningen afgestemd op mijn behoefte. Daarnaast zijn de lessen persoonlijk en heel plezierig. kortom een aanrader”.
– Harry Barendse